Privacy Policy

Privatlivspolitik

Denne politik omhandler behandling af personoplysninger og cookies (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Muii (herefter ”Muii”, ”vi, ”os” eller ”vores”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Muiis hjemmeside, www.muii.dk (“Hjemmesiden”). Ved at benytte vores Tjenester samtykker du til, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne Persondatapolitik.

Kontaktoplysninger

Muii Media er dataansvarlig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Hvis du har behov for at vide, hvordan vi behandler dine personoplysninger, eller du i øvrigt ønsker at gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte os.

Muii Media
Smallegade 46
2000 Frederiksberg
CVR 30454669
info@muii.dk

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

For at kunne levere vores tjenester samt administrere vores forretningsmæssige relation til dig har vi behov for at indsamle oplysninger om dig.

Vi behandler personoplysninger, som du frivilligt har givet os ved oprettelsen af din profil på muii.dk eller ved redigeringen af din eksisterende profil, samt oplysninger om din login-historisk og tidspunkt for login.

Desuden indsamler vi oplysninger om dig, for at forbedre brugeroplevelsen af vores Tjenester, samt for at kunne sende relevante informationer og tilbud, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af vores Hjemmeside.

Til dette gør vi brug af cookies og andre teknologier på vores Hjemmeside. Det er muligt for dig at anvende vores Hjemmeside uden, at vi indsamler oplysninger om dig som beskrevet i de følgende afsnit. Du skal dog være opmærksom på, at en deaktivering heraf kan nedsættes vores Hjemmesides funktionalitet. Du kan læse mere om vore brug af cookies her

Vi indsamler og opbevarer dine oplysninger i forbindelse med opfyldelse af vores aftale om levering af vores ydelser samt administrere vores forretningsmæssige relation, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b, og andre lovlige forretningsmæssige formål.

Derudover indhenter vi oplysninger om for at forbedre og driftsoptimere vores ydelser i medfør af art. 6, stk. 1, litra f.

Desuden behandler vi dine oplysninger i forbindelse med vores kommunikation og markedsføring til dig med hjemmel i forordningens art. 6, stk. 1, litra a.

Når du tilmelder dig vores nyhedsmail, indsamler vi som minimum oplysning om din e-mailadresse. Du har endvidere mulighed for at oplyse dit navn. Vi registrerer og opbevarer også dit samtykke til at modtage elektronisk markedsføring. Vi benytter de øvrige oplysninger vi indsamler, til at målrette vores markedsføring til dig, så vi kan vise dig nyheder og tilbud, der passer til dine interesser. Du vil altid kunne framelde dig servicen i hver henvendelse fra os.

Kategorier af personoplysninger

Ved køb af vores tjenester indsamler vi almindelige kontaktoplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsmåde for at opfylde vores aftale med dig som kunde.

Brug af dine personlige data

Oplysninger, du giver os.
For at gøre brug af vores datingtjeneste, kræver vi at du opretter en profil. I den forbindelse angiver du en række personlige oplysninger, f.eks. dit navn, e-mail, fødselsdato, køn og i hvilken region af landet, du bor.

Oplysninger, som vi får gennem din brug af vores tjeneste. Vi indsamler oplysninger til analyse og statistikbrug omkring din brug af vores tjeneste. Disse informationer omfatter bl.a. oplysninger omkring din enhed, du benytter vores tjeneste med, IP-adresse og enhedssprog. Oplysningerne kan også omfatte information om hvorvidt du har reageret på en annonce for vores tjeneste hos en annoncepartnere.

Sitet benytter bannerreklamer fra Google AdSense, og du giver ved accept af denne politik, samtykke til brug af cookies eller anden lokal opbevaring, og til indsamling, deling , og brug af personlige data til tilpasning af annoncer. Denne politik afspejler kravene i EU’s e-privatiseringsdirektiv og den almindelige databeskyttelsesforordning (GDPR).
Du kan læse mere om, hvordan Google håndtere data i deres reklameprodukter her

Ved brug af vores Tjenester indsamler vi desuden informationer om din computer og telefon, oplysninger om den browser du bruger, hvilke sider på vores Hjemmeside du besøger, din IP-adresse samt din netværks lokation.
Hvis du retter henvendelse til os, klager eller på anden måde giver os feedback, indgår de oplysninger, som fremgår af henvendelsen, i vores behandling af dine personoplysninger.

Behandling af personoplysninger

Vi behandler personoplysninger, som du har givet os ved oprettelsen af din profil på muii.dk eller ved redigeringen af din eksisterende profil, samt oplysninger om din login-historisk og tidspunkt for login.

Formålet med vores behandling af dine personoplysninger er følgende:

1.Match af din profil med øvrige profiler på muii.dk i datingøjemed
2.Facilitere dit login og adgang til vores tjenester
3.Markedsføring af interne produkter, herunder udsendelse af tilbudsmail, såfremt du har samtykket hertil.
4.Optimering af tjenesten og udarbejdelse af statistik.
5. Målrette bannerreklamer.

Vi behandler kun dine oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde de formål, hvortil oplysningerne er indsamlet.

Når vi har indhentet dit samtykke til brug for vores behandling af dine personoplysninger, har du til enhver tid mulighed for at trække dit samtykke helt eller delvist tilbage ved at kontakte os. Tilbagetrækningen af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som vi har foretaget inden tilbagetrækningen.

Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores politik om cookies

Personfølsomme oplysninger

Du må ikke indtaste eller uploade følsomme personoplysninger, som eksempelvis vedrører religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering eller sygdomsforhold på muii.dk, herunder i profiltekster. Den slags oplysninger har vi nemlig ikke lov til at registrere og hvis vi bliver bekendt med at de findes, så vil vi fjerne dem.

Automatisk sletning af oplysninger

Når du anmoder om lukning af din konto, enten ved henvendelse til os, eller gennem vores tjeneste, vil din konto blive markeret til sletning og dine personoplysninger blive endeligt slettet 30 dage herefter.

Såfremt en konto ikke er blevet benyttet aktivt i 3 år, vil den automatisk blive lukket og markeret til sletning, og profiloplysninger vil blive fjernet 30 dage herefter.

Opbevaring af oplysninger

Dine personoplysninger opbevares kun så længe, at det er nødvendigt af hensyn til at opfylde formålet, medmindre andet er påkrævet i henhold til lovgivningen, herunder særligt bogføringslovens regler om opbevaring af bogføringsmateriale i 5 år.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver de personoplysninger, som fremgår på din profilside på muii.dk, til muii.dk’s andre brugere med henblik på at udbrede kendskabet til din profil. Derudover videregiver vi dine personoplysninger til andre, såfremt vi er forpligtet hertil via lovgivning.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Lokation for behandlingen

Når muii.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger, gemmes oplysningerne i vores systemer, som udbydes af Muii Media, Smallegade 46, 2000 Frederiksberg, Danmark.

Dine rettigheder

Såfremt du ønsker at gøre brug af nedenstående rettigheder, skal du kontakte os gennem de kontaktoplysninger.

Vi behandler og svarer på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned, efter at vi har modtaget din henvendelse, medmindre anmodningens kompleksitet og omfang gør, at vi ikke kan svare inden for en måned. I så fald kan svarfristen blive op til 3 måneder i alt, jf. persondataforordningens artikel 12.

Indsigt i dine oplysninger

Du har ret til at få indsigt i de persondata muii.dk behandler om dig, jf. persondataforordningens artikel 15. Adgangen kan dog være begrænset af hensynet til forretningshemmeligheder og/eller immaterielle rettigheder.

Berigtigelse eller sletning af personoplysninger

Vi forbeholder os retten til at ændre i dine indtastede oplysninger i tilfælde af vi bliver opmærksomme på at din profil indeholder ukorrekte eller ulovlige personoplysninger. Dette vil dog ikke forekomme normalt og vi vil meddele dig sådanne ændringer.

Hvis du mener, at de oplysninger, som muii.dk behandler om dig er urigtige eller ikke er korrekte, har du ret til at få dem rettet eller slettet, jf. persondataforordningens artikel 16 og 17.

Såfremt vi er enige med dig i, at de oplysninger, som vi behandler, er urigtige eller ikke-korrekte, sletter eller korrigerer vi snarest muligt disse oplysninger.

Sletning eller berigtigelsen vil dog ikke ske, såfremt muii.dk er retligt forpligtet til at opbevare alle eller dele af dine persondata, eller det er nødvendigt at opbevare disse persondata, for at et retskrav kan fastlægges eller forsvares. I så fald vil muii.dk kun opbevare de oplysninger, som muii.dk er retlig forpligtet eller berettiget til og vil slette øvrige persondata om dig.

Datasikkerhed

Du kan have fuld tillid til, at vi beskytter dine personoplysninger. Vores mål er at tilbyde dig som bruger, en tjeneste, der er sikker og uden risiko. Vi gør vores yderste for bevare en stringent og høj grad af datasikkerhed.

Vi anvender forskellige metoder, såsom kryptering (SSL), firewalls, software som registrerer illegal indtrængen i systemet samt manuelle sikkerhedsprocedurer, der medvirker til at beskytte dine personlige oplysningers nøjagtighed og sikkerhed samt til at forhindre ikke-autoriseret adgang eller forkert brug af tredjepart.

Kontakt og klagevejledning

Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, eller har du klager, er du meget velkommen til at kontakte os.

Muii Media
Smallegade 46
2000 Frederiksberg
CVR 30454669
kontakt

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes her: https://www.datatilsynet.dk/kontakt/

Vi benytter følgende samarbejdspartnere

Amazon AWS, til cloudbaseret opbevaring af billeder
Goggle AdSense til bannerreklamer
Google Geo Location til at lokalisere medlemmer i nærheden af dig.
Quickpay, PSP
Nets, clearhouse til indløsning af betalinger.


Item added to cart.
0 items - DKK 0,00

Welcome

Install
×