Generelle betingelser

For at blive og forblive berettiget bruger af siden, skal du acceptere og overholde alle betingelser og vilkår på denne side.
Du skal være 18 år, eller ældre for at oprette en profil på muii.dk.
Du opretter en profil, med det formål at finde en kæreste, ven eller partner.
Du skal oplyse din egen email-adresse for at registrere dig, og det er kun tilladt at oprette en profil.
Det er ulovligt at indtaste en andens e-mail-adresse, telefonnummer eller andre oplysninger, der ikke er dine egne.
Når du opretter en profil på muii.dk, skal du udfylde alle de obligatoriske felter i registreringsformularen. Du kan herefter vælge at indtaste yderligere oplysninger om dig selv, så du fremkommer i mere specifikke søgninger.

Profilteksten må ikke indeholde:
Tekst med pornografiske, sexistiske undertoner, kommercielt indhold, herunder reklamer, stødende, chikanerende eller diskriminerende indhold
Personligt følsomme oplysninger som for- og efternavn, adresse, telefonnummer eller mail-adresse.
Betingelser for profilbilleder, og billeder i billedgalleri
Profilbilledet er personligt, og skal være af dig selv, hvorfor der heller ikke må fremgå flere personer på et profilbillede. Det er heller ikke tilladt, at der fremgår børn på profilbilleder.
Billeder må ikke indeholde seksuelle undertoner.
Billeder, som ikke opfylder ovenstående krav, vil blive slettet uden varsel.
Ovenstående gælder også for fotos, du tilføjer til dit fotoalbum på din profil.

Ved at oprette en profil på muii.dk giver du samtidig samtykke til, at muii.dk får lov til at vise din profil og dine billeder, til andre registrerede brugere af sitet.
muii.dk stræber efter, at sitet kun indeholder aktive profiler, og forbeholder sig retten til at slette inaktive profiler indenfor en given periode.
Profiler på muii.dk er personlige og må ikke overføres eller deles. Overtrædelse af dette kan resultere i suspendering eller sletning af profilen.
muii.dk forbeholder sig retten til når som helst og uden varsel at kunne suspendere, ændre eller slette profiler, der udnytter muii.dk kommercielt eller indeholder nogen anden form for reklame, er stødende, uærlige, usande, diskriminerende eller på anden måde vurderet for ikke lever op til sidens kodeks. Dette vil ske uden nogen form for dækning af eventuel tab i forbindelse med en resterende medlemsskabs- eller abonnementsperiode.

Beskeder og chat
Det er ikke tilladt at sende eller videresende chats, beskeder, eller billeder, der indeholder seksuelt, kommercielt, stødende, chikanerende, eller diskriminerende indhold, eller kædebreve, eller kontaktoplysninger fra andre personer eller virksomheder.
Det er ikke tilladt at spamme andre medlemmer og det er vigtigt, at den enkelte bruger i alle tilfælde husker at opretholde en ordentlig tone. Det er ikke tilladt at anmode om penge.
Når du deltager på chatten, accepterer du de samme krav om god tone og god opførsel, som gælder for resten af sitet.
Du må ikke indtaste eller uploade følsomme personoplysninger, som eksempelvis vedrører religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, eller sygdomsforhold, herunder i profiltekster.
muii.dk kan til enhver tid, og uden varsel, suspendere eller slette tekst og profiler, hvis et eller flere af ovenstående krav ikke er opfyldt. Dette vil ske, uden nogen form for dækning af eventuelle tab, i forbindelse med en resterende medlemsskabs- eller abonnementsperiode.

Handelsbetingelser
Medlemsskab og Abonnement
Ved oprettelse af medlemskab, kan du benytte et antal funktioner gratis, dog i et begrænset omfang.
Ved køb af et abonnement, betaler du det samlede beløb for den valgte periode, hvorefter du med det samme har fuld adgang til alle funktioner. Beløbet er forudbetalt og refunderes ikke. Abonnementer fornyes ikke automatisk.
Sikkerhed ved køb
Din betaling håndteres gennem vores indløser, og vi håndterer således ikke dine kortoplysninger direkte. For at sikre dine kortoplysninger bedst muligt, foregår al kommunikation mellem din computer/browser og sitet krypteret over HTTPS/SSL.

Fortrydelsesret
Du har med oprettelse af en profil på sitet, mulighed for at afprøve sidens indhold og funktioner, undtagen afsendelse af beskeder. Ved oprettelse af et basis medlemsskab, eller køb af et abonnement, har du direkte adgang til at afprøve sidens funktioner, undtagen afsendelse af beskeder, hvorfor køb af abonnement, ikke er omfattet af reglerne om fortrydelsesret.
I henhold til forbrugeraftaleloven gælder den i loven indeholdte fortrydelsesret ikke ved tjenesteydelser, såfremt udførelsen af tjenesteydelsen påbegyndes samtidigt med aftaleindgåelse/betalingen. Du accepterer derfor med godkendelsen af disse handelsbetingelser, at du ikke kan gøre brug af fortrydelsesretten.

Konkurrencer
Konkurrencer udloddes af Muii Media alene. Vinderen findes ved automatisk lodtrækning. Det er kun tilladt at deltage i konkurrencer en gang. Profiloplysningerne skal være dine egne, og overholde de øvrige betingelser. Ved misbrug af dette, vil konkurrencedeltagelsen blive annulleret, uden at der kan fremsættes krav om erstatning, eller udbetaling af gevinst. Der tages forbehold for fejl, begået i forbindelse med konkurrencen. Såfremt der ikke opnås den ønskede tilslutning, indenfor et rimeligt tidsrum, kan konkurrencen annulleres, uden varsel.

Slet konto
Ønsker du at slette din konto og din profil, kan du kontakte os, ved at vælge “Slet min profil” på kontaktsiden. Medlemskab og eventuelt resterende beløb for abonnementsperiode, refunderes ikke.

Ansvar
muii.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle nedbrud, som følge af hacking, tekniske fejl, servernedbrud, eller andre fejl, der måtte opstå på websitet. Kompensation som følge af nedbrud på sitet, gives derfor ikke. muii.dk påtager sig desuden intet ansvar for fejl eller mangler i indholdet på websitet. Indhold og funktioner på websitet, kan ændres uden varsel
De generelle brugerbetingelser kan ændres, uden varsel.