Kvinderne er kun interesserede i 20 procent af mændene på datingapps

Ifølge sexolog Jacob Olrik, er kvinderne kun interesserede i 20 procent af mændene på datingapps, mens de resterende mænd oplever at blive afvist. Sådan skriver han i en kronik i Berlingske,

Undersøgelser viser, at de fleste kvinder søger partnere med højere socialstand end dem selv, hvilket giver en social slagside kønnene imellem. De fortabte 80 procent af mændene, som kvinderne swiper forbi, føler efterhånden at det er lettere at blive jagerpilot end at få et kys, skriver han, uden de selv har de samme store krav til en partner som kvinderne.

Flere og flere mænd lever som singler og føler sig ensomme. Det er selvfølgelig ikke kvindernes ansvar at give de mænd indhold i livet og et socialt ensemble, som kan gøre det ud for et parforhold i form af tryghed, samhørighed og meningsfuldhed. Vi har her at gøre med et samfundsproblem: en stor flok mænd, der ikke kan følge med tiden. Mænd der ikke har fået redskaberne til at skabe et spændende liv, der kan tiltrække en spændende kvinde, skriver han.

Hvad mener du? er vi nået dertil, hvor store sociale- og uddannelsesmæssige forskelle, spænder ben for relationerne mellem kvinder og mænd?

Skriv en kommentar