Brugerbetingelser

Brugeraftale

For at blive og forblive berettiget bruger af siden, skal du acceptere og overholde alle betingelser og vilkår.

Du skal være 18 år, eller ældre for at oprette en profil på muii.dk.

Du skal oplyse din e-mail-adresse for at registrere dig.

Det er ulovligt at indtaste en andens e-mail-adresse, telefonnummer eller andre oplysninger, der ikke er dine egne.

Når du opretter en profil på muii.dk, skal du udfylde alle de obligatoriske felter i registreringsformularen. Du kan herefter vælge at indtaste yderligere oplysninger om dig selv, så du fremkommer i mere specifikke søgninger.

Profilteksten må ikke indeholde:

Tekst med pornografiske, sexistiske undertoner, kommercielt indhold, herunder reklamer, stødende, chikanerende eller diskriminerende indhold

Personligt følsomme oplysninger som for- og efternavn, adresse, telefonnummer eller mail-adresse.

Betingelser for profilbilleder, og billeder i billedgalleri

Profilbilledet er personligt, og skal være af dig selv, hvorfor der heller ikke må fremgå flere personer på et profilbillede. Det er heller ikke tilladt, at der fremgår børn på profilbilleder.

Billeder må ikke indeholde seksuelle undertoner.

Billeder, som ikke opfylder ovenstående krav, vil blive slettet uden varsel.

Ovenstående gælder også for fotos, du tilføjer til dit fotoalbum på din profil.

Ved at oprette en profil på muii.dk giver du samtidig samtykke til, at muii.dk får lov til at vise din profil og dine billeder, til andre registrerede brugere af sitet.

Muii.dk stræber efter, at sitet kun indeholder aktive profiler, og forbeholder sig retten til at slette inaktive profiler indenfor en given periode.

Profiler på muii.dk er personlige og må ikke overføres eller deles. Overtrædelse af dette kan resultere i suspendering eller sletning af profilen.

Muii.dk forbeholder sig retten til når som helst og uden varsel at kunne suspendere, ændre eller slette profiler, der udnytter muii.dk kommercielt eller indeholder nogen anden form for reklame, er stødende, uærlige, usande, diskriminerende eller på anden måde vurderet for ikke lever op til sidens kodeks. Dette vil ske uden nogen form for dækning af eventuel tab i forbindelse med en resterende medlemsskabs- eller abonnementsperiode.

Beskeder og chat

Det er ikke tilladt at sende eller videresende chats, beskeder, eller billeder, der indeholder kommercielt, stødende, chikanerende eller diskriminerende indhold, kædebreve, eller kontaktoplysninger fra andre personer eller virksomheder.

Det er ikke tilladt at spamme andre medlemmer og det er vigtigt, at den enkelte bruger i alle tilfælde husker at opretholde en ordentlig tone. Det er ikke tilladt at anmode om penge.

Når du deltager på chatten, accepterer du de samme krav om god tone og god opførsel, som gælder for resten af sitet.

Du må ikke indtaste eller uploade følsomme personoplysninger, som eksempelvis vedrører religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering eller sygdomsforhold, herunder i profiltekster. Den slags oplysninger har vi ikke lov til at registrere og hvis vi bliver bekendt med at de findes, så vil vi fjerne dem.

Muii.dk kan til enhver tid og uden varsel suspendere eller slette tekst og profiler, hvis et eller flere af ovenstående krav ikke er opfyldt. Det vil ske uden nogen form for dækning af eventuelle tab i forbindelse med en resterende medlemsskabs- eller abonnementsperiode.

Handelsbetingelser

Medlemsskab og Abonnement
Ved køb af et medlemskab, betaler du et engangsbeløb i oprettelse, hvorefter du med det samme har fuld adgang til alle funktioner, dog i et begrænset omfang.

Ved køb af et abonnement, betaler du det samlede beløb for den valgte periode, hvorefter du med det samme har fuld adgang til alle funktioner. Beløbet er forudbetalt og refunderes ikke. Abonnementer fornyes ikke automatisk.

Sikkerhed ved køb

Din betaling håndteres gennem vores indløsere, og vi håndterer således ikke dine kortoplysninger direkte. For at sikre dine kortoplysninger bedst muligt, foregår al kommunikation mellem din computer/browser og sitet krypteret over HTTPS/SSL.

Fortrydelsesret

Du har med oprettelse af en profil på sitet, mulighed for at afprøve sidens indhold og funktioner, undtagen funktioner, der kræver betaling. Ved køb af et basis medlemsskab, eller et abonnement får du direkte adgang til disse funktioner, hvorfor køb af medlemsskaber og abonnementer ikke er omfattet af reglerne om fortrydelsesret.

I henhold til forbrugeraftaleloven gælder den i loven indeholdte fortrydelsesret ikke ved tjenesteydelser, såfremt udførelsen af tjenesteydelsen påbegyndes samtidigt med aftaleindgåelse/betalingen. Du accepterer derfor med godkendelsen af disse handelsbetingelser, at du ikke kan gøre brug af fortrydelsesretten.

Slet konto

Du kan selv slette din konto. Det gøres under ‘Indstillinger’ på din profil. Eventuel medlemskab eller resterende abonnementsperiode refunderes ikke.

Muii.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle nedbrud, tekniske fejl, eller andre fejl, der måtte opstå på websitet. Kompensation som følge af nedbrud på sitet, gives derfor ikke. Muii.dk påtager sig desuden intet ansvar for fejl og mangler i indholdet på websitet. Indhold og funktioner på websitet, kan ændres uden varsel

De generelle brugerbetingelser kan ændres uden varsel.

Klagemuligheder

Eventuel klage kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen:
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Forbruger.dk


Item added to cart.
0 items - DKK 0,00

Welcome

Install
×